Més futbol

Espanya aprofita els errors ivorians

Jocs Olímpics. El conjunt de Luis de la Fuente s’imposa a la Costa d’Ivori en la pròrroga amb un gran Rafa Mir i jugarà la semifinal

Espanya 5 Costa d’Ivori 2

ESPANYA:Unai Simón, Óscar Mingueza (Vallejo, 10’), Eric García, Pau Torres, Juan Miranda (Cucurella, 105’), Zubimendi (Moncayola, 105’), Pedri, Mikel Merino(Rafa Mir, 92’), Asensio (Bryan Gil, 68’), Olmo i Oyarzabal.COSTA D’IVORI:Tape, Singo, Bailly, Dabila, Diallo, Kouassi, Kessié, Gradel, Timite (Amad Diallo, 63’), Dao i Kouamé (Kader Keita, 90’).GOLS:0-1 (10’) Bailly. 1-1 (30’) Olmo. 1-2 (91’) Gradel. 2-2 (93’) Rafa Mir. 3-2 (98’) Oyarzabal. 4-2 (117’) Rafa Mir 5-2 (121’) Rafa Mir.ÀRBITRE:Jesus Valenzuela (veneçolà). .

La selecció espanyola ha hagut de patir però està un pas més a prop de les medalles després d’haver-se imposat a la Costa d’Ivori en la pròrroga, en un partit que ha estat a punt de perdre en el temps reglamentari, però que ha pogut rescatar gràcies a les errades del conjunt africà.

De retorn a l’onze després d’haver-se lesionat en la primera jornada del torneig, el blaugrana Óscar Mingueza només ha pogut resistir 10 minuts sobre la gespa abans de recaure en els seus problemes físics en un inici de partit accitdentat per a Espanya, que ha vist com Eric Bailly avançava els elefants a la sortida d’un córner, anticipant-se a Pau Torres i a Eric García.

En una primera meitat en què Unai Simón va deixar un parell d’intervencions de mèrit, va haver d’irrompre el català Dani Olmo per aprofitar una errada defensiva de Wilfred Singo i posar l’1-1 parcial al descans.

Malgrat ha tingut bons moments de joc en la segona meitat, i alguna ocasió força clara, com una rematada de Marco Asensio al travesser o un xut d’Oyarzabal que ha tret el porter ivorià, la selecció espanyola no ha pogut plasmar el seu domini en el marcador i s’ha entregat a un final de partit boig, en què primer Max Gradel ha colpejat amb una rematada seca que Unai Simón no ha sabut repel·lir i després, en plena agonia i amb una acció defensiva molt deficient dels africans, Rafa Mir ha aconseguit forçar la pròrroga rematant des de l’àrea petita.

I ja en la pròrroga, de nou una imprudència per part dels defenses ivorians, en aquest cas d’Eric Bailly, que ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea, ha permès Mikel Oyarzabal acostar Espanya a les semifinals des del punt de penal. Rafa Mir, que ha tingut minuts de molt nivell, ha rematat la feina amb dos gols més en el tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)