L’Olot perd contra el Nàstic en el partit solidari en benefici de Càritas (0-1)

Amistós. Els de la Garrotxa han plantat cara als grana, que han disposat de les millors ocasions de gol. Una diana d’Aythami a la sortida d’un corner (65’) ha estat decisiu

L’Olot ha perdut per la mínima contra el Nàstic, que enguany competirà a la primera divisió FEF. El conjunt dirigit per Albert Carbó ha pogut mostrar espurnes de bon futbol però el perill ofensiu l’ha dut gairebé sempre l’equip tarragoní. Aythami, a la sortida d’un corner ja en el 65 de partit ha fet el 0-1 definitiu.

La primera part ha estat competida per part de l’Olot, d’inferior categoria que el Nàstic. Els olotins han pogut trenar alguna jugada de combinació interessant però ha estat el conjunt grana qui ha generat més perill a l’àrea rival. I és que, les grans intervencions del porter de l’Olot Albert Batalla han permès als de la Garrotxa arribar al descans amb empat sense gols –Èdgar Hernández, Pedro Martín i els defenses Pol Domingo i Trilles han estat a prop de marcar.

En la segona meitat, el Nàstic ha mantingut el domini posicional i en el 65 ha trobat el premi del gol a la sortida d’un corner. Aythami ha rematat una jugada assajada dels d’Agné per avançar als visitants. Els canvis i el cansament han rebaixat el ritme del partit, que ha acabat amb victòria per la mínima per a un conjunt tarragoní que iniciarà ja la setmana vinent la lliga. L’Olot encara no arrencarà la competició de tercera divisió FEF fins el proper 5 de setembre.

El matx, de pagament per a tots els presents, ha servit per recaptar diners i destinar-los a Càritas Garrotxa, un binòmi entre club i associació que fa que dura ja deu anys.