3a divisió FEF

El Figueres fa oficial el retorn de Pol Blay

El Figueres ha anunciat aquest migdia el fitxatge de Pol Blay, de 23 anys, que es converteix en la catorzena incorporació per la temporada que arrencarà la setmana que ve. Serà la segona etapa del polivalent migcampista de l’Estartit a la Unió, i és que ja hi va jugar la temporada 2019/20 a les ordres de Xavi Agustí i Javi Salamero, disputant un total de 17 partits entre el centre del camp i l’eix de la defensa, una de les posicions que ha començat a ocupar en els darrers anys. Blay es converteix així en jugador del Figueres després d’estar els últims quinze dies entrenant amb l’equip –abans ho havia fet amb el Costa Brava– i convèncer a Moisés Hurtado per tenir un lloc a la plantilla.

Pol Blay arriba a la Unió procedent del Robres de la tercera divisió aragonesa, amb qui el curs passat va disputar un total de 19 partits i va marcar 6 gols, tots des del punt de penal. A més, Blay va arribar a jugar un partit a 2a divisió B amb l’Ebre –el Robres és el seu filial. Anteriorment el migcampista havia jugat a la Pobla de Mafumet i al Peralada a 2a B, quan era filial del Girona, on va acabar la seva etapa de formació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)