1a divisió

El Madrid, més pendent de Mbappé que del Betis

1a divisió. El probable fitxatge del davanter francès centra tot l’interès del madridisme i deixa el duel d’avui contra un rival incòmode en un segon pla

Betis Real Madrid

BETIS:Rui Silva; Montoya, Edgar, Víctor Ruiz, Miranda; Guido Rodríguez, Canales; Aitor Ruibal, Fekir, Juanmi; i Borja Iglesias.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Miguel Gutiérrez; Casemiro, Valverde, Isco; Bale, Vinicius; i Benzema.ÀRBITRE:Hernández Hernández.ESTADI:Benito Villamarín.

A Madrid no es parla del Betis, ni de la lliga ni del sorteig de la Champions. Allà tot se centra en el més que probable fitxatge de Kilian Mbappé, factor que ha despertat la il·lusió d’un madridisme que ja trobava a faltar un d’aquests fitxatges que allà anomenen galàctics. Encara no s’ha fet oficial, però la negociació entre el Madrid i el PSG sembla que ja està pràcticament tancada. Veient la voluntat del jugador, els francesos acabaran acceptant l’estratosfèrica oferta de 170 milions d’euros més 10 en variables que el conjunt blanc ha fet per un futbolista que podrien tenir gratis l’any vinent.

Però Florentino Pérez el vol ja aquesta temporada i està disposat a fer una bogeria, potser, en part, gràcies als 205 milions d’euros del crèdit avalat per l’ICO que van concedir-los per ajudar a solucionar els efectes de la pandèmia. Mentre al club ja pensen en com i quan el presentaran –s’especula sobre el 10 de setembre–, Ancelotti se centra en el duel contra el Betis malgrat que es mostrava esperançat amb la possibilitat de reforçar l’equip. Però mentre Mbappé no hi sigui, a ell li toca pensar en la lliga i en reaccionar després de l’ensopegada contra el Llevant, on el seu equip va encaixar tres gols i va demostrar que segueix cometent moltíssims errors en defensa. El Madrid segueix amb baixes i s’hi sumen les de Lunin, positiu en Covid-19, i Nacho, que té molèsties. És probable que Alaba jugui de central i que per a lateral esquerre aposti per Miguel Gutiérrez. Al davant, Vinicius li podria treure el lloc en l’onze a Hazard.

El Betis buscarà la seva primera victòria en la lliga després dels dos primers empats –Mallorca i Cadis–, en dos duels en què va dur la iniciativa en el joc però on també va ensenyar algunes mancances. Els de Pellegrini intentaran aprofitar que el Madrid està més centrat en Mbappé per donar la sorpresa. I és que aquest partit ha quedat en un segon pla totalment.

Casemiro renova fins al 2025

El Real Madrid va anunciar ahir la renovació de Casemiro fins al 2025. El migcampista brasiler és un dels puntals de l’equip madridista des de ja fa moltes temporades i el club blanc s’ha volgut assegurar la seva continuïtat dues temporades més del que tenien pactat anteriorment. “Casa meva, on els somnis es compleixen. Aquí seguirem. ¡Hala Madrid!”, va escriure a les xarxes socials. Casemiro ja acumula 288 partits oficials amb el Real Madrid en totes les competicions i ha guanyat un total de 14 títols. En els últims tres mesos, el club madridista ha renovat vuit jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)