3a divisió FEF

Igual de competida i amb molts favorits

3a divisió FEF. Tot i convertir-se en la cinquena categoria del futbol estatal, el grup català mantindrà el nivell de dificultat altíssim

Com a cinquena categoria del futbol estatal, però gens devaluada pel que fa al nivell, el grup català de la tercera divisió FEF comença aquest cap de setmana amb una llista enorme d’equips que voldran estar en la part alta. Arguments, tots en tenen gràcies a les bones plantilles que han pogut confeccionar equips com ara l’Olot, que aquest any celebra el seu centenari, o l’Hospitalet, el Sant Andreu, el Manresa i, fins i tot, el Peralada i la FE Grama. Tots intentaran consolidar els seus objectius de ser a la part alta de la taula i lluitar per l’ascens a la segona divisió FEF. El campió del grup ho aconseguirà directe; del segon al cinquè classificat disputaran un play-off d’ascens entre ells per determinar el campió territorial. Aquest equip disputarà un nou encreuament en una seu neutral contra un altre dels campions autonòmics dels altres disset grups, tota una odissea. Baixen els dos últims i potser algun més de compensat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció