Champions

El United s’entrega a Cristiano

Champions. Els ‘red devils’, que van caure en l’estrena i han estat eliminats en la copa de la lliga i han perdut a la Premier, s’aferren al portuguès per reaccionar

El Manchester United s’ha encallat les darreres dues setmanes. L’equip orientat per Solskjaer, que s’ha reforçat aquest estiu amb incorporacions de màxim nivell com Raphael Varane, Jadon Sancho i Cristiano Ronaldo, ha vist frenat un inici de campanya més que prometedor amb tres derrotes en els darrers quatre partits, dues de les quals han sortit cares. I és que una va ser en la copa de la lliga (0-1, contra el West Ham), que va costar l’eliminació de la competició, i l’altra va ser en l’estrena en la Champions (2-1, contra el Young Boys), que va posar-li, només de començar, el camí costerut en el grup. El conjunt red devil està obligat, doncs, a reaccionar, si no vol veure perillar la classificació i avui (21 h) rep el Vila-real, el seu botxí en la final de l’Europa League, que van guanyar els groguets als penals. No hi havia aleshores, però, l’home al qual s’ha entregat el United aquest curs, el fill pròdig retornat amb honors a Old Trafford als 36 anys, Cristiano, autor de quatre gols en quatre partits. “Cristiano és sempre garantia de gol”, va dir ahir Solksjaer, que va recordar que és un dels futbolistes que més gols ha marcat als groguets en la seva història, concretament el segon (13), darrere de Leo Messi (16). “Al Vila-real li ha fet 13 gols en pocs partits, cosa que vol dir que li va bé i disfruta jugant contra ells”, va indicar el tècnic, que va afegir: “El més important és que ara conegui més el nostre equip perquè cada cop tingui més oportunitats.” Per contra, per al duel d’aquesta nit, el Vila-real no podrà comptar amb la seva figura, Gerard Moreno, que està lesionat.

EL PROTAGONISTA

Els groguets visiten Old Trafford, on els espera CR7, un dels jugadors que més gols els ha fet
Cristiano sempre és garantia de gol i li va bé el Vila-real
Ole Gunnar Solskjaer
Entrenador del man. united
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)