3a divisió FEF

Tots volen seguir el camí que marca el Peralada

3a divisió FEF. El Figueres, l’Olot i el Girona B necessiten sumar els tres punts

El Peralada lidera la classificació tot i tenir un partit menys que la majoria de rivals i no té cap intenció d’abaixar el ritme, i és que aquest migdia (12.30 h) visita un camp talismà com és el Narcís Sala, on l’espera un Sant Andreu que ja ocupa la quarta posició. Els d’Hèctor Simón, a més, volen continuar comptant els partits a domicili per victòries i consolidar-se en el lideratge.

Qui ha de reaccionar és el Girona B, que visita el Manresa (12 h) després de perdre els dos últims partits. Els d’Àxel Vizuete han tingut problemes amb el gol en els últims partits i ho hauran de solucionar al camp d’un rival que només ha perdut contra l’Olot aquest curs. Els olotins, tercers, també necessiten la victòria per no deixar escapar els xampanyers i el filial gironí, ja que després de perdre els dos últims partits a domicili es volen refer guanyant aquesta tarda l’Ascó, que encadena cinc partits sense guanyar.

Ara bé, qui més necessita el triomf és el Figueres, dotzè, que, tot i guanyar al camp del Girona B la setmana passada (0-1), ha de superar aquesta tarda la Pobla a Vilatenim (18 h) per continuar escalant posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)