Copa

El Cornellà perd contra el Talavera i diu adeu a la copa (2-0)

Copa. Àlex Pla ha fallat un penal contra Rubén Miño que hauria fet entrar els verds en el partit

Final de trajecte per al Cornellà en aquesta edició de la copa. L’equip de Raúl Casañ ha perdut per 2-0 en la seva visita al camp del Talavera.

El conjunt dirigit per Victor Cea ha marcat el primer gol del partit en el primer quart d’hora de joc gràcies a una diana del brasiler Rodrigo Farola. I només cinc minuts després Christian Perales feia el segon gol de la nit.

El Cornellà hauria pogut retallar distàncies passada la mitja hora de joc, però Àlex Pla ha desaprofitat una pena màxima. El porter Rubén Miño, amb passat blaugrana, li ha endevinat el llençament.

El Talavera ha defensat el resultat fins al final i és qui estarà en la següent ronda.