1a divisió

El líder, a prova al Coliseum

1a divisió. El Real Madrid, sense Vinícius i Jovic, s’enfronta al Getafe, que arriba al partit en el seu millor moment de la temporada

Getafe Real Madrid

GETAFE:Soria; Damián, Cabaco, Mitrovic, Cuenca, Olivera; Maksimovic, Arambarri, Aleña; Sandro, Enes Unal. .REAL MADRIDCourtois; Carvajal, Militão, Nacho, Mendy; Casemiro, Modric, Kroos; Asensio, Benzema i Rodrygo.ÀRBITRE:Melero López. VAR: Jaime Latre.ESTADI:Coliseum Alfonso Pérez.

A vuit punts de distància del segon, el Real Madrid pot presumir de ser el campió d’hivern, un premi sense cap valor però que l’assenyala com l’equip més regular i més fiable d’aquest primer tram de la temporada. Però l’empat contra el Cadis després de deu victòries consecutives va ser un toc d’atenció per als d’Ancelotti. En el seu primer partit de l’any s’enfronten al Getafe, que viu el seu millor moment de la temporada després d’haver sortit de la zona de descens gràcies al seu triomf contra l’Osasuna. Els de Sánchez Flores fa cinc partits que no coneixen la derrota.

De cara al partit al Coliseum, el Madrid té les baixes de Vinícius i Jovic, però recupera efectius. Courtois ha donat negatiu i Ancelotti també podrà comptar amb Carvajal i el seu mig del camp titular. Asensio i Rodrigo tenen força números d’acompanyar Benzema, encara que no es pot descartar que jugui Hazard. Jaime Latre estarà finalment en el VAR, perquè Alberola Rojas haurà de xiular el Cadis-Sevilla per la baixa per covid de Guillermo Cuadra Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.