3a divisió FEF

Vilatenim centra l’atenció

3a divisió FEF. El Figueres rep el Girona B en una cita clau per als dos equips, com les de l’Olot i el Peralada

Queden deu jornades per acabar la temporada i els quatre equips de la demarcació gironina no poden badar, ja que a tots els queden molts deures pendents. Per això el duel directe d’aquesta tarda entre el Figueres i el Girona B a Vilatenim (18.30 h) promet ser vibrant. Els figuerencs han caigut a la zona de descens i necessiten una victòria urgentment per evitar enfonsar-s’hi una mica més, mentre que el filial gironí vol aprofitar els dubtes de l’Olot per sumar tres punts que el mantindrien com un dels ferms candidats a guanyar la lliga. El factor camp no sembla que pugui ser determinant, ja que el Figueres només ha guanyat un partit a casa en tota la temporada i només ha sumat 8 punts dels 23 possibles a Vilatenim. En el record també hi serà present el partit de la primera volta, en què el Figueres va aconseguir la victòria a Riudarenes per la mínima (0-1) gràcies a una diana de Suaibo.

Pendent del partit a Vilatenim estarà l’Olot, que abans rep la visita de la FE Grama (16.30 h). Els olotins, amb dues derrotes en els últims tres partits, han perdut tot el marge que tenien al capdavant de la classificació, i tot el que no sigui guanyar li podria suposar perdre el lideratge, tot i que el segon classificat, el Manresa, descansa aquesta setmana. També està immers en la lluita per la zona noble el Peralada, que tindrà un examen complicadíssim al camp de l’Hospitalet aquest migdia (12.30 h). Els d’Hèctor Simón, que venen de descansar, avançarien els riberencs en cas de guanyar i tornarien a les posicions de play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)