Copa

El València jugarà la final (1-0)

El València jugarà la final de copa després de superar l’Athletic Club a Mestalla gràcies a un gran gol de Guedes poc abans del descans (1-0), que ha desfet la igualtat del duel d’anada (1-1). El conjunt de Bordalás, molt sòlid, sabrà demà el rival, amb avantatge per al Betis contra el Rayo després de l’1-2 a Vallecas en l’anada.

L’Athletic ha tingut alguna possibilitat en sortides ràpides, però a Iñaki Williams li ha faltat definició. De fet, l’1-0 ha arribat poc després d’una ocasió del davanter basc. L’autor del gol que ha fet esclatar Mestalla ha estat Guedes, que ha recollit un refús de Yeray i, des de fora l’àrea, ha buscat espai amb un bon control i ha etzibat un xut molt potent (43’). Abans del descans, els de Bordalás han generat un altre ensurt a l’àrea d’Agizerrabala, que ha tret el xut de Soler.

L’Athletic no s’ha començat a estirar fins que Marcelino ha refrescat l’equip. Muniain ha provat una rosca (70’) i Íñigo, un xut de falta massa centrat (75’). I molt poca cosa més. El V ha sabut tallar la continuïtat, mantenir-se sòlid i fer valer el golàs de Guedes. En el minut 96, Carlos Soler ha estat a punt de fer el 2-0, però ha acabat topant amb el porter de l’Athletic.