1a divisió

L’Atlético ha de patir

1a divisió. El conjunt de Simeone encadena el quart triomf en un partit tens abans de visitar Old Trafford

Atlético 2 Cadis 1

ATLÉTICO:Oblak; Savic, Giménez (Felipe, 83’), Reinildo; Llorente, Koke (Lodi, 46’), Herrera, De Paul, Carrasco (Correa, 60’); João Félix (Javi Serrano, 83’) i Griezmann (Luis Suárez, 60’).CADIS:Ledesma; Akapo (Iza, 86’), Luis Hernández, Chust, Espino (Perea, 90’); San Emeterio (Lucas Pérez, 73’), Rubén Alcaraz; Rubén Sobrino (Álex Fernández, 73’), Idrissi; Choco Lozano i Negredo.GOLS:1-0 (3’) João Félix. 1-1 (45’) Negredo. 2-1 (68’) De Paul.ÀRBITRE:González González.T.G.:A Carrasco, De Paul, Reinildo, Savic; Rubén Sobrino.T.V.:A Javi Serrano (88’), de l’Atlético

Abans de visitar Old Trafford en la tornada dels vuitens de final de la Champions, l’Atlético va enllaçar contra el Cadis el quart triomf en la lliga, que li permet consolidar-se entre els quatre primers. L’equip de Simeone, però, va haver de suar i patir en un partit tens, i això que va marcar de seguida l’1-0, en un regal de Ledesma que João Félix va aprofitar. El VAR va deixar sense efecte una vermella a Reinildo (39’), però el Cadis va empatar al límit del descans amb un cop de cap de Negredo. De Paul va fer el 2-1 en recollir un refús després d’una bona acció col·lectiva. El jove Javi Serrano només va durar cinc minuts al camp, expulsat, i el Cadis va buscar l’empat sense encert.