3a divisió FEF

Una jornada per tornar a agafar aire

Oblidar. L’Olot rep la Guineueta (16.30 h); el Figueres, el San Cristóbal (16.30 h) i el Peralada visita el Sants (19 h), amb l’objectiu de sumar els tres punts i recuperar sensacions

Tres dels quatre representants gironins a la categoria disputen avui els seus partits corresponents a la 27a jornada de la lliga. El Girona B, que la setmana passada va haver d’ajornar el seu matx contra el Manresa per culpa de diversos casos de Covid-19, tampoc jugarà aquesta setmana per exigència del calendari. Els gironins acabaran el cap de setmana amb tres partits menys que els rivals que té per sobre en la taula, el San Cristóbal, que visita Vilatenim, i l’Olot, que rep el cuer, l’EE Guineueta, tots dos a les 16.30 h.

Els de la Garrotxa tornen a jugar contra el pitjor classificat de la taula, una dada que, de moment, no és símptoma de victòria olotina ja que la setmana passada, l’equip dirigit per Albert Carbó va perdre per la mínima contra l’Ascó, l’anterior cuer. Des que va aconseguir una gran victòria a Montilivi contra el Girona B (0-1), que el distanciava en la taula, l’Olot ha perdut tres dels següents cinc partits de lliga, un fet que ja no el fa dependre d’ell mateix per obtenir el títol i l’ascens a segona FEF.

El Figueres rep el San Cristóbal, el segon classificat empatat a punts amb l’Olot. Els de Terrassa només han perdut un partit dels últims divuit que han jugat –contra l’Hospitalet (1-3)– i s’han consolidat com la revelació de la temporada en el grup català. La Unió no ho tindrà fàcil per tornar a vèncer després d’encadenar set partits sense fer-ho –dos punts sumats dels 21 possibles.

El Peralada tancarà la jornada visitant el Sants (19 h), el primer equip que se salvaria del descens directe a primera catalana. El conjunt barceloní es fa fort a casa –setze dels 27 punts totals– i els de l’Alt Empordà hauran de fer un enfrontament molt complet si volen sumar algun punt i mantenir-se en la lluita pel play-off d’ascens. Els d’Hèctor Simón han guanyat només un partit des que va començar l’any i encadenen tres derrotes en la lliga que els han fet perdre pistonada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)