3a divisió FEF

Les ensopegades ja no es poden permetre

Guanyar o guanyar. El Figueres visita la FE Grama (11.45h), l’Olot el Granollers (12h), el Girona B la Pobla (12h) i el Peralada rep el Vilassar (16.30h) amb la obligació de guanyar per no allunyar-se dels respectius objectius

Queden només set jornades per acabar la lliga i avui els quatre representants gironins de la categoria tenen partits fonamentals per acostar-se una mica més als objectius que persegueixen. Després de moltes setmanes entre jornades de descans i ajornaments l’Olot, el Figueres, el Peralada i el Girona B jugaran el mateix dia, en una 28a jornada en què no hi ha cap duel directe.

La jornada del dia l’obrirà el Figueres, que visita el camp de la Fundació Grama (11.45h). Els de Moisés Hurtado encadenen vuit partits sense guanyar –l’última victòria va ser el 9 de gener contra el Sants a Vilatenim (2-0)– i no poden fer esperar més la reacció, i és que amb 23 punts són quinzens i estan a cinc punts de la permanència, que marca el Castelldefels. És el dia perfecte per demostrar que l’equip està més còmode a domicili que a casa, i és que la FE Grama ve de dues victòries i està lluitant per entrar a les posicions de play-off.

A les 12h jugaran els dos gironins que aspiren al títol. L’Olot, que ha perdut els dos últims partits a domicili, visita el camp del Granollers, un dels equips en zona de descens però que encadena dues victòries i quatre jornades sense perdre. Els garrotxins hauran de recuperar la seva millor versió per sumar tres punts vitals per mantenir el lideratge i conservar l’avantatge respecte els seus perseguidors, que encara tenen partits pendents.

Un dels principals perseguidors de l’Olot és el Girona B, que visitarà el camp de la Pobla de Mafumet (12h). El filial gironí va patir una dolorosa derrota dimecres a Montilivi contra el Vilafranca, i no pot deixar escapar gaires més punts si vol mantenir l’esperança de guanyar la lliga i assolir l’ascens directe. El seu rival, la Pobla, va perdre la setmana passada a Manresa, però venia de cinc jornades sense conèixer la derrota i s’ha allunyat del descens.

La jornada la tancarà el Peralada, que serà l’únic dels representants gironins que jugui a casa. Els xampanyers rebran la visita del Vilassar (16.30h) amb l’únic objectiu de capgirar la dinàmica de la segona volta –només ha guanyat dos partits, i els dos al municipal– i aconseguir una victòria que li permeti somiar de nou amb les opcions de disputar el play-off, que ara té a tres punts però amb tres rivals per davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)