1a divisió

La pressió d’esvair qualsevol dubte

1a divisió. El Madrid ha de guanyar si no vol alimentar les esperances del Barça pel títol

Celta Madrid

CELTA:Dituro; Kevin, Aidoo, Araujo, Galán; Fran Beltrán; Brais, Denis Suárez, Cervi; Iago Aspas i Galhardo.Suplents: Rubén Blanco, César, Carlos Domínguez, Fontán, Murillo, Tapia, Orbelín, Solari, Nolito i Santi Mina.MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Modric, Kroos; Rodrygo, Vinicius i Benzema.Suplents: Lunin, Diego, Vallejo, Nacho, Marcelo, Valverde, Lucas Vázquez, Camavinga, Asensio Bale i Mariano.HORA:18.30 h (Movistar LaLiga).ÀRBITRE:González Fuertes (comitè asturià).ESTADI:Balaídos.

El Madrid torna a la competició després d’endur-se un correctiu a mans del Barça al mateix Santiago Bernabéu. Sense l’opció de refer-se de seguida a conseqüència de l’aturada per seleccions, el conjunt madrileny visita l’estadi de Balaídos per enfrontar-se a un rival capaç del millor i del pitjor, però que segur que li exigirà la millor versió (18.30 h). Els blancs volen sumar els tres punts per tornar a distanciar-se del Barça i respirar tranquils per afrontar el dijous l’anada dels quarts de final de la Champions a Stamford Bridge.

Sense Ancelotti, positiu per covid-19, i amb el retorn gairebé segur a l’onze del seu home gol, Benzema, el Madrid se les haurà amb un rival de gran qualitat que forma jugadors de caràcter ofensiu com Brais , Denis Suárez, Cervi o Nolito, Galhardo o Mina i l’incombustible Iago Aspas. Per contra, defensivament, el conjunt gallec presenta escletxes en els seus esquemes que de ben segur podran ser aprofitades pels madrilenys, que l’únic camí que tenen per esvair els dubtes és sumar els tres punts per no avivar l’esperança del Barça.

El Celta només ha guanyat un partit dels últims sis que ha disputat i es troba al bell mig de la classificació, sense patiments per assegurar la permanència i lluny d’atrapar les posicions que permeten jugar competicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)