1a divisió FEF

El Costa Brava esgarrapa un punt a l’Andorra (1-1)

Bona imatge. Els gironins han gaudit de les millors ocasions però han hagut d’aixecar-se d’un golàs amb l’esperó de l’exLlagostera Marc Fernández. Lluny d’abaixar els braços, els d’Òscar Álvarez han empatat gràcies a Varela (67’) i han resistit fins al final

El Costa Brava ha sumat un bon punt a casa contra el segon classificat, l’Andorra (1-1). El punt hagués estat un puntàs si la situació dels gironins fos una altra, però la bona imatge i el bon joc de l’equip dirigit per Òscar Álvarez fa que el mèrit sigui elevat. En la primera part els blau-i-vermells han generat prou ocasions com per avançar-se però han estat els d’Eder Sarabia qui més a prop han estat de fer-ho en el tram final. En l’inici del segon acte, Marc Fernández, amb l’esperó, ha fet un golàs (55’), però el Costa Brava ha insistit fins a poder empatar gràcies a Varela (67’). Fins al final, els locals s’han defensat dels atacs dels andorrans, que han buscat la victòria que els hagués donat el liderat provisional. El Costa Brava seguirà lluny de la permanència i una setmana més es complica l’existència a la categoria.

La primera part ha estat igualada però el Costa Brava ha generat més sensació de perill, sobretot, a través de Varela i Ilyas Chaira, molt actius i profunds en la referència de l’atac. Ja en el 4’ Varela s’ha quedat sol davant Ratti, que li ha aturat el xut. L’exporter del Llagostera s’ha convertit en un malson per als blau-i-vermells, que han vist com cada una de les seves arribades eren rebutjades per l’argentí. Ni Ilyas, ni Romero, els dos amb dos xuts des de la frontal, ni Sergio Gil, en una posició bona des del punt de penal, han pogut fer gol i avançar als gironins, que en el tram final de la primera part han patit per mantenir el zero. Primer Marc Fernández gairebé sorprèn Julen i Marcos però no ha pogut rematar bé (45’) i poc després, en l’afegit, Carlos ha rematat amb el cap al segon pal obligant a Marcos a actuar i a Julen a refusar damunt de la línia de gol en una posició acrobàtica.

En la segona part, l’Andorra ha assestat un cop al Costa Brava quan una centrada al primer pal ha estat aprofitada per Marc Fernández, que amb l’esperó, ha superat l’estirada de Marcos (55’). Lluny de rendir-se, els gironins han continuat insistint i els canvis han reactivat mínimament l’equip que gaudit d’una clara ocasió de Coris (64’), el preludi de l’empat. Romero ha vist de meravella la desmarcada de Varela, que de primeres ha fet un xut que ha sorprès Ratti al pal curt (67’).

L’empat ha rebaixat les revolucions locals i reactivat les visitants. Eder Sarabia ha intentat sacsejar el seu equip amb canvis però no ha pogut amb l’entremat defensiu plantejat per Òscar Álvarez, tot i que Marc Fernández ha gaudit d’un parell d’arribades per la banda esquerra que han fet perillar l’empat final.