Territorial

Victòria amb la mira cap amunt

Divisió d’honor juvenil. El Girona continua lligant la salvació i suma tres punts que l’apropen al grup capdavanter de la classificació

Girona 2 Sabadell 0

GIRONA:Joel, Congost, Pedroza, Toni, Garriga, Pol, Iker García (Iker Oltra, 54’), Farnós, Solans (Enric Garcia, 74’), Vázquez (Joan Serra, 74’) i Musta (Joel Gómez, 65’).SABADELL:Ciurans, Roma, Tébar, Pierre (Arellano, 64’), Tenorio, Hugo García (Xavier Moreno, 79’), Arnau (Diego Moral, 74’), Sander, González, Vicenç (Luque, 64’) i Bettie (He, 46’).GOLS:1-0 (43’) Solans. 2-0 (50’) Vázquez.ÀRBITRE:Rius Riu.T.G.:al visitant Vicenç.T.V.:cap.

L’equip juvenil del Girona va sumar tres punts de mèrit contra el Sabadell en un partit intens i competit (2-0). El conjunt gironí va fer dues dianes en moments clau –al final del primer acte i en l’inici del segon– per tancar la victòria i enganxar-se al grup capdavanter de la taula.

La primera part va ser igualada i no va haver-hi gaires ocasions. En el 43’, però, Solans va rebre una pilota filtrada i no va perdonar l’u contra u davant de Ciurans per fer l’1-0. En l’inici de la segona part, el Girona va encarrilar el triomf amb el 2-0 de Vázquez. El jugador blanc-i-vermell va servir una falta lateral que ningú va rematar ni rebutjar i que es va colar a dins de la porteria arlequinada (54’).

El Sabadell va fer un pas endavant buscant entrar en el partit i va estavellar una pilota al travesser, amb un xut des de fora l’àrea, i una al pal, amb una rematada de cap.