1a divisió

El líder necessita ajuda

1a divisió. Després del 0-4 al Bernabéu contra el Barça, el Madrid agraeix a Balaídos la col·laboració arbitral, amb tres penals i un gol anul·lat al Celta

Celta 1 Madrid 2

CELTA:Dituro; Kevin, Aidoo, Murillo, Javi Galán; Beltrán (Tapia, 72’); Brais Méndez (Orbelin, 80’), Denis Suárez, Nolito (Santi Mina, 72’); Aspas i Galhardo (Cervi, 60’).REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez (Carvajal, 60’), Militão (Nacho, 84’), Alaba, Mendy; Kroos (Ceballos, 84’), Casemiro, Modric (Valverde, 73’); Asensio (Rodrygo, 60’), Benzema i Vinícius.GOLS:0-1 (19’) Benzema, de penal. 1-1 (52’) Nolito. 1-2 (69’) Benzema, de penal.ÀRBITRE:González Fuertes (asturià).T.G.:Javi Galán, Galhardo i Murillo, del Celta.PÚBLIC:15.714 espectadors a Balaídos.

El 0-4 del Barça al Santiago Bernabéu imposava respecte i obria la possibilitat de fer comptes si el Madrid començava a tremolar. Tenia una visita exigent a Balaídos, el conjunt blanc, i la va solucionar gràcies a l’ajuda determinant i escandalosa de l’arbitratge. González Fuertes, amb la complicitat del VAR, va assenyalar tres penals a favor dels blancs –el segon i el tercer, per contactes mínims– i va anul·lar un gol al Celta, que va veure amb impotència com no podia ni salvar un punt.

Courtois va tenir feina de seguida, en aturar un xut de Denis. El Madrid va marcar el 0-1 en la primera acció polèmica, per una caiguda de Militão davant Nolito que González Fuertes va castigar com a penal, transformat per Benzema (18’). Courtois va tornar a fer de les seves en una falta de Iago Aspas (22’). I poc abans del descans, el VAR va anul·lar un gol al Celta per fora de joc de Iago Aspas, que no havia arribat a tocar la pilota.

El Celta, a còpia d’insistència, va trobar el camí del gol en una centrada de Galán cap a Nolito, sol dins l’àrea (52’). Amb l’1-1, González Fuertes va tornar a afavorir el Madrid, en concedir-li un segon penal per un contacte molt lleu entre Murillo i Vinícius. Dituro, però, va aturar el llançament de Benzema (65’). Per insistència, però, la de l’àrbitre, que va tornar a veure penal en una acció entre Kevin i Mendy. Benzema, aquest cop sí, va marcar l’1-2 (69’). El públic de Balaídos s’ho va agafar de manera sarcàstica, amb crits de “penal, penal” cada cop que el Madrid s’acostava a l’àrea local. El Celta no es va rendir i va acabar posant la pilota a l’àrea blanca, però el conjunt que prepara Carlo Ancelotti va resistir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)