1a divisió

El Madrid no falla al Bernabéu

1a divisió. Les dianes de Casemiro (38’) i Lucas Vázquez (68’) ajuden els madrilenys a deixar el Barça a 15 punts de distància

Madrid 2 Getafe 0

MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Alaba (Nacho, 86’), Militao, Marcelo, Casemiro (Dani Ceballos, 74’), Camavinga, Fede Valverde, Rodrygo, Vinícius (Asensio, 83’) i Benzema (Bale, 74’).GETAFE:David Soria, Damián, Djené, Mitrovic, Cuenca (Cabaco, 82’), Olivera, Maksimovic (Okay, 86’), Aleñá (Óscar, 46’), Gonzalo Villar (Florentino, 74’), Borja Mayoral (Sandro, 46’) i Enes Ünal.GOLS:1-0 (38’) Casemiro. 2-0 (68’) Lucas Vázquez.ÀRBITRE:Soto Grardo (comitè de Castella i Lleó).T.G.:als locals Casemiro i Fede Valverde; als visitants Olivera i Djené.

Partit plàcid per al Madrid, que va superar amb solvència el Getafe al Bernabéu i deixa, així, a 15 punts de distància el Barça, que, això sí, ha disputat dos enfrontaments menys (2-0). Les dianes de Casemiro (38’) i Lucas Vázquez (68’) van aplanar el camí per als d’Ancelotti, que en cap moment van veure perillar el triomf.

Al començament, el Getafe va demostrar una bona predisposició tàctica, amb una línia de cinc defenses tancada i sense deixar espais. Als blancs, els va costar obrir la llauna, però una genialitat de Vinícius va decantar el partit al seu favor. El brasiler va assistir amb l’exterior a l’arribada des de la segona línia de Casemiro, que en planxa va superar Soria. L’avantatge va aportar encara més tranquil·litat als d’Ancelotti, que van mantenir allunyats de la seva àrea els blaus i van sentenciar el matx gràcies a una diana de Lucas Vázquez, després de combinar amb Rodrygo.

En el 90’, els visitants van fer el primer xut a porteria, però Ünal va topar amb la base del pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)