El Girona B comença perdent 1-0 però acaba golejant la Guineueta (1-4)

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell ha aixecat el resultat gràcies a una segona part plena d’efectivitat. Els gironins sumen 55 punts i empaten en el lideratge amb l’Olot i el Manresa

El Girona B ha superat amb més patiments dels esperats a l’EF Guineueta (1-4). El filial gironí ha hagut de remuntar un 1-0 en contra en la segona part, però finalment ha pogut sentenciar i controlar el partit en el tram final. I és que, entre el minut 54 i el 65, els d’Axel Vizuete han fet tres gols que han deixat sentenciat al conjunt local. Amb el triomf, el Girona B suma 55 punts i empata en la primera posició amb l’Olot i el Manresa. Gironins i garrotxins tenen un matx més que els osonencs, que juguen demà al camp del Granollers.

El partit ha començat amb un Girona B buscant l’àrea rival i generant ocasions clares de gol de seguida. De fet, en el minut 4, els gironins ja han estavellat una pilota al pal i en el 10, el local Granero ha evitat la diana dels d’Axel Vizuete en última instància. Després dels dos ensurts blanc-i-vermells, la Guineueta ha controlat el matx intentant menjar terreny als gironins. Primer Gudy s’ha aproximat a l’àrea del Girona B i just en el 45, l’àrbitre ha xiulat penal a favor dels barcelonins, que no han perdonat i s’han avançat en el marcador a través d’Òscar.

En la segona part, la Guineueta ha pogut fer el segon, a través de Gudy, però ha estat el filial del Girona qui no ha perdonat per establir l’empat en el 54 gràcies a una jugada a pilota aturada. El gol visitant ha deixat estabornit a un conjunt local ja descendit i amb la moral debilitada i Òscar Ureña, que les darreres setmanes està competint i agafant la forma amb els d’Axel Vizuete, ha fet l’1-2 per culminar la remuntada en només vuit minuts (62’).

El vendaval gironí no s’ha aturat aquí i només tres minuts després, amb la Guineueta desorganitzada, el Girona B ha trenat una contra de llibre que ha acabat amb l’1-3 obra de Pau Víctor i ja en el 85, l’1-4 definitiu.