3a divisió FEF

L’Olot visita el Sants amb l’obligació de vèncer

3a divisió FEF. Els garrotxins han de sumar els tres punts en el que serà el seu penúltim partit de lliga si volen mantenir-se vius en la lluita pel títol i l’ascens directe

En una jornada atípica, a conseqüència de la Setmana Santa, l’Olot disputa avui el seu partit corresponent a la jornada 32 de la lliga avui, al camp del Sants (a les 12h). El conjunt de la Garrotxa va tornar a vèncer quatre partits després en l’estrena de Manix Mandiola com a local –el basc va dirigir el seu primer partit al camp de l’Hospitalet–, recuperant així sensacions i veient-se, de nou, a prop de poder aconseguir el gran objectiu de l’ascens directe a la segona FEF.

Els seus rivals directes, però, ja han disputat els seus partits de lliga i no han fallat, per tant, els olotins tenen la pressió i la obligació de sumar els tres punts per mantenir-se vius en el que serà el seu penúltim partit de la fase regular –descansen en l’última jornada–. El Girona B va vèncer dimecres al camp de la Guineueta (1-4) i el Manresa va fer el mateix ahir al camp del Granollers (0-1), per tant, el filial ha atrapat als garrotxins en la taula amb 55 punts i els osonencs ja treuen tres punts als de Mandiola amb els mateixos partits jugats.

En cas de victòria, l’Olot recuperaria el lideratge a falta de jugar només un partit, a casa contra el Vilassar, també amb l’obligació de vèncer i esperar alguna ensopegada del Manresa en els dos duels que li quedaran, a casa contra el Peralada i al camp de l’Hospitalet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)