3a divisió FEF

Santa bogeria per creure-hi

3a divisió FEF. L’Olot guanya al camp del Sants amb un gol de penal de Xumetra en l’últim segon (2-3) i somia amb l’ascens directe

Sants 2 Olot 3

SANTS:Uri Antonell, Adri Prado, Shota, Cura (Carmona, 70’), Iván Julián, Salamanca, Carlos Portero, Raúl Martínez, Nico (Badia, 70’), Guillermo (Zaid, 62’) i Favio.OLOT:Batalla, Uri Ayala (Lluc Vilanova, 76’), Gerard Batalla, Bigas, Ferri, Terma, Enric Vallès, Eloi Amagat (Ferrón, 82’), Xumetra, Moha (Kilian, 65’) i Sergi Arranz.GOLS:0-1 (52’) Moha. 1-1 (64’) Zaid. 2-1 (68’) Raúl Martínez. 2-2 (72’) Kilian. 2-3 (94’) Xumetra, de penal.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:als locals Carlos Portero i Iván Julián; i als visitants Terma i Ferrón.T.V.:directa al local Badia (93’).COMENTARI:L’Olot no vol renunciar de cap manera a les possibilitats de guanyar la lliga i assolir l’ascens directe i ahir ho va demostrar al camp del Sants, en un partit amb una segona part completament boja que es va decidir en l’últim segon amb un gol de penal de Xumetra. Amb el triomf els olotins continuen líders, amb un partit més, i guanyaran la lliga si guanyen diumenge que ve i el Manresa perd un dels dos partits que li resten contra el Peralada i l’Hospitalet. No és fàcil, però s’hi ha de creure, i és que la victòria d’ahir és d’aquelles que alimenten l’esperança. Després d’una primera part fluixa, l’Olot es va avançar en el marcador amb un gol de Moha i va tenir el 0-2 a tocar, però Antonell va aturar un penal a Sergi Arranz. Això va donar ales al Sants, que va capgirar el resultat de seguida amb un gol de Zaid (64’) i un golàs de Raúl (68’). Quan pitjor estava l’Olot, va trobar vida amb un gol fantasma de Kilian per situar el 2-2 en el marcador (72’) i va buscar el gol del triomf fins que en l’última jugada del partit Xumetra va provocar el penal que va transformar en el gol del triomf.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)