El Figueres guanya a Peralada i surt del descens (1-2)

El Figueres ha guanyat aquesta tarda al camp del Pealada el derbi de l’Alt Empordà i suma tres punts importantíssims que el treuen de la zona de descens. El gran protagonista ha estat Domi Berlanga, que amb dos gols a l’inici de cada part ha segellat el triomf tot i el gol de Joan Tomás, que ha estat insuficient per un Peralada que diu adeu a qualsevol opció de jugar el play-off.

El partit no podia començar millor pel Figueres, que s’ha avançat en el marcador en el minut 2 de partit amb una bona rematada de Domi Berlanga després d’una centrada de Khalid. La reacció del Peralada ha estat bona, i és que després del primer quart d’hora ha estat capaç d’empatar amb una diana de Joan Tomás, que no ha perdonat dins l’àrea després d’una bona jugada de Youssef (17’). L’1-1 feia justícia a la igualtat de la primera part però el Peralada ha estat a punt de fer el segon just abans del descans, però Adrià Casanova ha vist com un defensa li treia la pilota sobre la línia.

L’inici de la segona part ha estat un calc de la primera, i és que Domi ha tornat a avançar el Figueres en els primers minuts amb un xut per l’escaire que ha sorprès Aroca (48’). Els figuerencs han buscat el tercer i Urri i Domi han tingut bones ocasions, però el Peralada ha reaccionat de nou. Joan Tomás, Marc Medina i Micaló han tingut grans ocasions per empatar el partit, però en aquesta ocasió els xampanyers no han tingut l’encert necessari i el Figueres s’ha assegurat la victòria.