1a divisió

El Madrid guanya al Sadar i té la lliga a quatre punts (1-3)

El Madrid està a només quatre punts de ser campió de lliga matemàticament després de guanyar aquesta nit al camp de l’Osasuna (1-3) un partit en què ha anat de menys a més. Tot i això, els gols han arribat en una primera part igualada, mentre que en la represa el Madrid ha estat molt superior però Benzema ha perdonat dues vegades des del punt de penal.

La primera part ha començat amb molt ritme, i és que la pressió alta de l’Osasuna ha posat en moltes dificultats al Madrid. Tot i això els blancs han aconseguit avançar-se en el marcador en una acció d’estratègia que ha culminat Alaba amb una mica de sort (12’). Just en l’acció següent, però, l’Osasuna ha empatat el partit amb la diana de Budimir després d’una centrada potent de Chimy Ávila (13’). Després de l’intercanvi de cops la igualtat ha regnat al Sadar, tot i que just abans del descans Marco Asensio ha marcat l’1-2 aprofitant un refús d’una bona aturada de Sergio Herrera (45’).

En la segona part el Madrid ha posat una marxa més aprofitant que la pressió de l’Osasuna ja no era tan intensa. Els d’Ancelotti podrien haver sentenciat ràpidament perquè ha disposat de dos penals, però Sergio Herrera ha aturat els dos xuts, calcats, de Benzema (52’ i 59’). Això podia haver donat ales a l’Osasuna, però els navarresos no han tingut forces per fer un pas endavant i no han disposat de cap bona ocasió per empatar el partit. En canvi, el Madrid ha continuat tenint ocasions clares fins que en l’últim sospir ha sentenciat amb l’1-3 definitiu de Lucas Vázquez (1-3).