Victòria estèril per al Girona B

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell d’endú el duel gironí contra el Peralada però el triomf del San Cristóbal el manté quart

Peralada 1 Girona B 2

PERALADA:Mújica, Micaló (Dalmau, 55’), Romero, Alan Baró, Biel Font (Adrià Casanova, 55’), Guillem Jiménez, Pol Gómez, Josu, Ritxi Mercader (Youssef, 69’), Llorenç (Raúl Martínez, 80’) i Joan Tomàs (Marc Medina, 55’).GIRONA B:Lluc Matas, Benítez, Monjonell, Oriol Comas (Faja, 46’), Palacios, Nil Sauret (Fuentes, 70’), Mateo (Àlex Sala, 70’), Unai Hernández, Pau Víctor (Farnós, 77’), Richmon (Dawda, 74’) i Adrià Gené.GOLS:0-1(13’) Pau Víctor. 1-1 (26’) Joan Tomàs. 1-2 (61’) Adrià Gené.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:A Biel Font, Ritxi Mercader i Farnós.T.V.:Cap.

El Girona B va endur-se els tres punts del municipal de Peralada en el darrer duel gironí de la fase regular de la lliga (1-2). El conjunt dirigit per Axel Vizuete, però, no va poder superar en la taula el San Cristóbal, que va vèncer la Guineueta i va mantenir així la tercera plaça per deixar el filial en la quarta.

El partit va començar elèctric i amb els blanc-i-vermells pressionant de valent. Ja en el primer minut, Richmon va enviar una pilota al pal després de trobar l’esquena de la defensa xampanyera. En el 13’, Pau Víctor va fer el 0-1 amb un bon xut des de la frontal que va superar l’estirada de Mujica, tot i que el porter va tocar l’esfèrica amb la punta dels dits. El Peralada buscava reaccionar i ho va poder fer en el 26’, quan Ritxi, des de la sala de màquines, va veure Josu i aquest va assistir a Joan Tomàs per a l’empat.

En la segona part, Adrià Gené va fer l’1-2 definitiu aprofitant un rebuig de Mújica (61’). El Girona B va poder augmentar l’avantatge a través de Richmon i Monjo, però va ser Medina qui va tenir l’última ocasió en l’afegit que gairebé va suposar l’empat a 2. Els d’Hèctor Simón acaben la lliga en la desena posició, després d’un curs de més a menys.