1a divisió

Mapi i Alèxia no viatgen a Madrid per jugar contra el Rayo

Jonathan Giráldez donarà descans a dues de les seves jugadores clau, Mapi León i Alèxia Putellas, per al penúltim partit de lliga, demà al camp del Rayo (16 h). El tècnic vol que la central i la migcampista, molt carregades de partits, arribin en les millors condicions possibles a la final de la Champions del dia 21 contra el Lió. Martens continua de baixa.

El Barça en fa prou amb un punt per completar la millor lliga de la competició de la història de qualsevol equip. De moment, el balanç és de 28 victòries en 28 jornades, les mateixes que va assolir l’equip blaugrana la temporada passada i el Llevant en el curs 2000/01. L’objectiu és fer la lliga perfecte: 30 victòries en 30 jornades. El següent rival serà l’Atlético (15 de maig), que possiblement s’estarà jugant la classificació per a la Champions quan visiti el Johan Cruyff.

El triomf 500?

En cas de vèncer, les blaugrana sumarien el triomf 500 a la màxima divisió. L’equip ha jugat 754 partits amb 499 triomfs, 93 empats i 162 derrotes. Ha marcat 2230 gols i n’ha rebut 807, en les 30 temporades que ha jugat a la màxima categoria.

El Rayo, tot i que és un històric de la lliga, és cuer i ja ha descendit matemàticament. En el partit de la primera volta el Barça va guanyar 4-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)