Més futbol

Patri Guijarro apadrina el torneig solidari ’Elles contra l’ELA’

Arrenca la campanya solidària ’Elles contra l’ELA’ que pretén sensibilitzar sobre aquesta malaltia i recaptar fons per a la seva investigació. Fins al 21 de juny, es duran a terme diverses iniciatives per promoure els donatius. El plat fort tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i el 12 de juny, quan se celebrarà el primer torneig ’Elles contra l’ELA’ de futbol 7 femení i que estarà apadrinat per la jugadora del Barça, i una de les capitanes, Patri Guijarro. El torneig, en què hi participaran 16 equips amateurs i que es disputarà al complex esportiu de la Mar Bella-Instal·lació Agapito Fernández, vincula esport i ciència i destinarà tots els seus beneficis a la investigació de l’ELA. La migcampista blaugrana s’encarregarà també d’entregar els premis el diumenge 12 de juny. Les inscripcions estan obertes al web www.ellescontraela.org. A banda del futbol, el torneig també acollirà altres activitats esportives i xerrades sobre la malaltia.

La recaptació oficial de la campanya es farà pública el 21 de juny del 2022, dia mundial contra l’ELA. Els donatius ja es poden fer a través del Codi Bizum 02621. ’Elles contra l’ELA’ és una campanya impulsada pel grup d’investigació en malalties neurològiques i neurogenètica de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge i la Unitat Funcional de Malaltia de Motoneurona del Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i que compta amb el suport de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i la Universitat de Barcelona. El grup d’investigació està apadrinat per Carlota Planas Riera, fundadora de l’agència de representació Unik Sports Management.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)