3a divisió FEF

Hèctor Simón, nou entrenador de l’Hospitalet

Un pas més. El de Llançà, que va iniciar la seva carrera com a tècnic de l’Olot formant dupla amb Miquel Àngel Muñoz, canvia ara el Peralada per iniciar un nou projecte al club riberenc

L’Hospitalet ha anunciat la incorporació d’Hèctor Simón com a nou tècnic del primer equip. El de Llançà fa un pas més en la seva carrera a les banquetes després d’iniciar en el tram final del curs 2020/21 la seva trajectòria formant dupla amb Miquel Àngel Muñoz al cap davant de l’Olot. La campanya passada, Hèctor Simón va agafar les regnes del Peralada firmant una bona primera volta del campionat a tercera FEF que va quedar en res després d’una segona volta fluixa i massa irregular dels de l’Alt Empordà.

Ara, l’exfutbolista professional assumeix una de les banquetes ambicioses de la categoria en la qual se li exigirà romandre a la part alta de la taula per aspirar a l’ascens de categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)