2a divisió A

El Tenerife torna a colpejar fort a Las Palmas

2a divisió A El conjunt tinerfeny guanya el derbi contra Las Palmas i agafa el primer bitllet per la final del play-off. Enric Gallego és l’autor dels dos gols

Las Palmas 1 Tenerife 2

LAS PALMAS:Álvaro Valle, Álvaro Lemos, Raúl Navas (Álex Suárez, 71’), Eric Curbelo, Sergi Cardona, Kiran, Nuke Mfulu, Rober (Rafa Mujica, 65’), Jonathan Viera (Maikel Mesa, 42’), Alberto Moleiro (Pejiño, 71’) i Jesé (Benito Ramírez, 46’).TENERIFE:Juan Soriano, Shaquille Moore, José León, Sergio González, Mellot, Álex Bermejo (Andrés Martín, 59’), Alex Corredera (Sipcic, 80’), Aitor Sanz, Mollejo (Elady, 77’), Mario (Pomares, 59’) i Enric Gallego (Míchel, 80’).GOLS:0-1 (3’), Enric Gallego. 0-2 (45’), Enric Gallego (p.). 1-2 (71’), Eric Curbelo.ÀRBITRE:Jon Ander González.T.G.:Als locals Jonathan Viera i Raúl Navas. Als visitants Aitor Sanz , Enric Gallego i Carlos Pomares.

El conjunt de Luis Miguel Ramis ha estat capaç de guanyar el segon derbi canari de la setmana i certificar la primera plaça de la final del play-off. El matx ha començat amb una connexió catalana que ha comportat el primer gol. Àlex Corredera ha assistit a Enric Gallego perquè rematés amb la testa al fons de la porteria. El gol inicial no ha canviat el rumb en el joc dels locals que dominaven a través de la possessió. Al minut quaranta-un, el capità Jonathan Viera ha hagut d’abandonar el terreny de joc per una lesió. A la represa, el Tenerife ha posat una marxa més i ha trobat una acció de penal al minut u. Enric Gallego ha estat el protagonista de nou transformant la pena màxima i posant una avantatge molt complicat al conjunt canari que havia de marcar tres dianes. Els locals han hagut de tirar més d’èpica amb un Tenerife ben situat defensivament. En una acció aïllada, Sergi Cardona ha pogut retallar distàncies. L’equip groc ha tornat a avisar amb un xut tímid d’Alberto Moleiro, però ha sortit directament fora. Al setanta-un, Eric Curbelo ha aconseguit fer el primer gol local per tenir un bri d’esperança. L’àrbitre del matx ha afegir cinc minuts al matx que no ha canviar el resultat. El Tenerife ha tornat a guanyar en el duel canari i ja espera el rival que sortirà demà del partit entra l’Eibar i el Girona. Las Palmas acomiada la temporada al seu feu.