Mundial

Gal·les es classifica pel Mundial de Qatar després de vèncer a Ucraïna (1-0)

Gal·les s’ha classificat pel Mundial de Qatar 2022 després de guanyar a la repesca a Ucraïna per la mínima (1-0). El que serà exjugador del Real Madrid a partir del juliol, Gareth Bale, ha forçat el gol decisiu en pròpia porta d’Andriy Yarmolenko. Amb aquesta victòria Gal·les torna a estar en la fase final de la Copa del Món després de 64 anys d’absència. Estarà al grup B amb Anglaterra, Iran i els Estats Units.

Ucraïna venia de deixar en el camí a Escòcia i volia donar la sorpresa davant Gal·les. En una primera part igualada, amb ocasions per tots dos conjunts, el marcador s’ha mogut als 34 minuts amb el gol en pròpia porta de Yarmolenko. A la segona part, els ucraïnesos han continuat buscant amb insistència el gol de l’empat, però finalment no han aconseguit marcar. Així doncs, Gal·les estarà al Mundial, i serà la segona participació mundialista de tota la seva història. L’última va ser el 1958, quan va caure eliminada als quarts de final contra Brasil.