Mundial

Austràlia supera Perú als penals i jugarà el mundial

En la repesca per ser al mundial de Qatar, que s’ha disputat aquesta tarda precisament al país amfitrió i que ha enfrontat a Perú i Austràlia a partit únic, han estat els d’Oceania els que s’han imposat i els que jugaran la copa del mon. Després de 120 minuts que han finalitzat en empat (0-0) la tanda de penals s’ha decantar pels australians (5-4).

El porter d’Austràlia, Andrew Redmayne, que ha entrat en el minut 120 de matx única i exclusivament per la tanda, ha estat el protagonista, pels seus balls i estranys moviments abans de cada penal, i també l’heroi, perquè aturant l’última pena màxima, que ha donat el bitllet per a la copa del mon als oceànics.