1a divisió

Ancelotti, directe i clar: “No fitxarem ningú més”

L’entrenador italià descarta més incorporacions en una roda de premsa prèvia a la gira americana

Carlo Ancelotti ha ofert una roda de premsa prèvia a la gira que el Reial Madrid farà pel continent americà durant els pròxims dies. El tècnic italià, que va estar acompanyat de Thibaut Courtois, va deixar entreveure les seves intencions amb Eden Hazard per a la temporada que ve i va destacar que el club no té intenció de fer més fitxatges en aquest mercat.

“No puc parlar dels fitxatges, però ja dic que tot s’ha acabat. No fitxarem ningú. Estem bé així”, va destacar el tècnic del Madrid que, a més, va afegir la seva satisfacció amb les dues incorporacions que ha fet el club. “Aportaran molta qualitat a l’equip. Rüdiger és un gran central que pot jugar en diferents posicions i el mateix amb Tchouaméni al centre del camp. És jove, però ja juga amb França. La competència és la clau de l’èxit. Tots dos han arribat avui i necessitaran temps per adaptar-se, però no gaire perquè tenen molta qualitat”.

Sobre el jugador belga, Eden Hazard, va destacar les seves intencions de fer-lo jugar a la posició de fals nou per donar descans a Benzema. “Tenim moltes opcions per a aquesta posició. Benzema és el número 1, però hem d’entendre que serà una temporada estranya, diferent, amb el Mundial pel mig i cal veure diferents opcions. La meva idea és intentar veure Eden en aquesta posició. Donada la qualitat que té Eden i les seves qualitats, podria ser bo per a nosaltres provar-lo com a fals nou. És un cas similar al d’Asensio”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)