Sèrie A

Paulo Dybala és nou jugador de la Roma de Mourinho

La Roma ha fet oficial un dels fitxatges més esperats de l’estiu: Paulo Dybala. L’atacant argentí, que es va convertir en agent lliure després d’acabar el seu contracte amb la Juventus el 30 de juny, ha escollit unir-se a la Roma de Jose Mourinho per continuar la seva carrera al futbol italià. Es tracta d’un jugador que ha estat cinc vegades campió de la sèrie A i que també ha aixecat la copa italiana en quatre ocasions i la supercopa en tres més, totes amb la Juventus. A més, va ser nomenat jugador més valuós de la sèrie A l’any 2020.

’La Joya’ cobraria 6 milions d’euros nets per temporada –4,5 milions fixos més bonus–i signa un contracte per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny de 2025.

Dybala tenia el vistiplau de Francesco Totti per heretar el 10, però durà el 21 que ha utilitzat en la seva carrera anteriorment i també a la selecció argentina.. A hores d’ara ja és a Portugal a la concentració de la Roma i debutarà dissabte en un amistós contra el Niça.

“La rapidesa i la determinació amb què la Roma ha demostrat que m’estima han marcat la diferència”, ha explicat. “M’uneixo a un equip que està en alça, a un club que continua posant bases sòlides per al futur, i a un entrenador, José Mourinho, amb qui serà un privilegi treballar”, ha declarat Dybala després de fer-se oficial el seu fitxatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)