Europa League

Ossos per al Betis i la Real

Europa League. Els de Pellegrini es veuran les cares amb la Roma de Mourinho, mentre que els bascos jugaran contra l’històric Manchester United

El sorteig de la fase de grups de l’Europa League, celebrat a Istanbul l’endemà del de la lliga de campions, no va donar treva als dos únics representants enguany de la lliga espanyola en aquesta segona competició continental i no ho tindran gens fàcil per aconseguir arribar a la final del 31 de maig a l’estadi Puskas Arena de la capital hongaresa, Budapest.

El conjunt verd-i-blanc toparà amb la Roma entrenada per José Mourinho, que acaba de guanyar la Conference League i que aquest estiu va fitxar l’argentí Paulo Dybala per reforçar el seu atac. En el mateix grup C, també hi són el Ludogorets Razgrad de Bulgària i el Hèlsinki. El Betis mai s’ha enfrontat en partit oficial amb cap dels seus tres rivals.

La Real Sociedad, per la seva banda, jugarà contra un dels grans de la història del futbol com és el Manchester United. Tot i que Ten Hag no ha pogut complir els seus desitjos fitxant Frenkie de Jong, els red devils acaben d’incorporar Casemiro a les seves files, on també hi ha Cristiano Ronaldo. Els donostiarres coincideixen en el grup E amb el Sheriff Tiraspol, que l’any passat va ser capaç de sortir viu del Bernabéu amb un resultat d’1 a 2, i amb l’Omonia xipriota.

En la resta de grups, els enfrontaments més interessants seran un Arsenal -PSV Eindhoven, del grup A, i un Lazio-Feyenoord, del grup F. La primera jornada de la fase de grups de l’Europa League es jugarà el dia 8 de setembre i l’última, el 3 de novembre. L’actual guanyador, l’Eintrach Frankfurt, disputarà la fase de grups de la lliga de campions.

GRUP A
Arsenal PSV Eindhoven Bodo/Glimt Zuric
GRUP B
Dinamo Kíiv Stade Rennes Fenerbahçe Làrnaca
GRUP C
Roma Ludogorets Betis Hèlsinki
GRUP D
Braga Malmö Union Berlín Union Saint-Gilloise
GRUP E
Manchester United Real Sociedad Sheriff Tiraspol Omonia
GRUP F
Lazio Feyenoord Midtjylland Sturm Graz
GRUP G
Olympiacos Karabakh Friburg Nantes
GRUP H
Estrella Roja Mònaco Ferencváros Trabzonspor

Sort per al Vila-real en la Conference

L’equip dirigit per Unai Emery va tenir fortuna en el sorteig de la fase de grups de la Conference League, ja que s’enfrontarà amb el Hapoel Beerxeba israelià, amb l’Àustria de Viena i amb el Lech Poznan polonès, equips sobre el paper inferiors al Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)