2a divisió FEF

Per recuperar la il·lusió

2a divisió FEF. L’Olot comença el camí per una nova categoria en la seva història després de perdre la segona B i baixar dues divisions el 2021

Caure per impulsar-se amb més força. Qui sap si això és el que li pot passar a l’Olot aquest curs, en què intenta recuperar la il·lusió de competir en les categories més elevades possibles. Una temporada que deixa enrere el centenari, una efemèride tancada al terreny de joc amb un ascens brutal després de superar el Sant Andreu i el Girona B en el play-off català, i el Tenerife B en la finalíssima estatal. El juliol passat, a més, el club va enfrontar-se al primer equip del Barça, contra el qual va empatar a un gol i va oferir una imatge immillorable a tot el món. El projecte olotí està ben viu i la tossuderia dels seus comandants no cessa. Guiat per Manix Mandiola, renovat després d’un tram final de curs invicte, l’Olot intentarà aixecar el dit entre els candidats a la zona noble de la classificació del grup tercer.

“La prioritat és quedar al més amunt possible en la lliga. Si hi ha alguna guerra oberta per dalt intentarem posar-nos-hi. Afrontem una temporada de tres competicions [lliga, copa del Rei i copa Catalunya] però la lliga és la més important”, comenta Mandiola. Per a la seva plantilla, la direcció esportiva ha fitxat el porter Arnau Fàbrega, el defensa Gonzalo Pereira; els migcampistes Marc Castells i Albert Orriols; el carriler Sebas Coris, i els atacants Ernest Forgas, Ferran Brugué, Manel Busquets, Josep Cerdà, Saïdou Bah i Arnau Forés, aquest promocionat del Sant Jaume, l’equip filial.

“Els mecanismes defensius que hem adquirit durant l’estiu han estat els adequats. Si estem còmodes amb els tres centrals seguirem així. Veurem com ens exigeix el rival i els condicionants que puguem tenir pel que fa a les baixes”, explica el tècnic d’Eibar en referència al sistema de joc que va implantar el curs passat, el 3-5-2 i les seves variants. L’equip de la Garrotxa ha fet una gran pretemporada que l’ha carregat d’optimisme; això sí, mesurat, i és que després d’empatar contra el Barça va perdre només contra el Nàstic, però s’ha pogut plantar a les semifinals de la copa Catalunya, precisament derrotant els grana en els quarts, i guanyar el torneig de l’Estany en dos duels disputats contra la Unió i el Girona B.

A Olot volen somiar, tot i anar amb peus de plom.

LA PRETEMPORADA

Va empatar contra el Barça i va vèncer el Nàstic en els quarts de final de la copa Catalunya

LES REACCIONS

La prioritat és quedar al més amunt possible en la lliga. Si hi ha alguna guerra oberta per la part de dalt intentarem posar-nos-hi
Els mecanismes defensius que hem adquirit durant la pretemporada han estat els adequats
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)