2a divisió FEF

L’Olot cau contra l’Espanyol B en la seva estrena en la lliga (1-0)

L’Olot ha perdut per la mínima en la seva estrena en la lliga a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B (1-0). Una solitària diana de Camilo Becerra, ja en el 87, ha decantat la balança d’un partit igualat en què el conjunt blanc-i-blau ha tingut més frescor per aproximar-se a l’àrea rival.

La primera part ha estat igualada i sense grans ocasions de gol tot i que Batalla ha hagut d’intervenir en el 7 després d’un xut de Antoniu. Els de la Garrotxa s’han mostrat sòlids i ordenats buscant un Manel Busquets molt actiu que intentava generar joc ofensiu. En el 22, Callís no ha arribat a fer la rematada en una bona posició ja que Venteo li ha pispat l’opció, en l’única aproximació amb relatiu perill.

La segona part s’ha obert una mica més. En el 57, Eloi ha executat una falta ràpida després de veure la desmarcada de Bigas, que ha fet un gran control però a l’hora de definir ha enviat l’esfèrica als núvols queixant-se d’una empenta del rival.

L’Olot creixia i en el 61 una centrada d’Eloi que ha rebotat amb un defensor l’ha caçat Terma, que ha provat una volea que Venteo ha refusat amb la punta dels dits a corner. Just després del servei de cantonada, l’Espanyol B ha trenat una contra que gairebé acaba en gol quan Kenneth s’ha plantat davant de Batalla. El porter ha refusat amb el cos el xut del local i la pilota ha topat amb el travesser en la millor ocasió fins al moment del filial.

En el tram final, Batalla, en una doble intervenció, ha salvat l’Olot. El porter ha aturat una primera rematada de Nabil des de la frontal i en el refús del propi Batalla, Becerra, amb tot de cara, ha tornat a topar amb el de Balaguer, que s’ha fet gran i ha refusat amb el braç.

En el 87, però, el porter no ha pogut fer res per evitar la derrota després que Becerra rematés molt bé amb el cap un corner servit per Roger Martínez.

Els olotins han intentat empatar a la desesperada però no ha tingut temps ni de generar una sola ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)