2a divisió FEF

L’estrena surt creu

2a divisió FEF. L’Olot perd per la mínima contra l’Espanyol B per culpa d’una diana de Becerra en la sortida d’un córner ja en el tram final (87’)

Espanyol B 1 Olot 0

ESPANYOL B:Venteo, Recasens (Lancho, 75’), Gorjón, Alejandro Pérez, Antoniu, Roger Martínez, Carvalho (Mangada, 63’), Kenneth (Joan Puig, 75’), Dacosta (Abde, 63’), Nabil (Romero, 86’) i Becerra.OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Carles Mas, Bigas (Brugué, 89’), Urri, Terma (Ot Serrano, 69’), Eloi (Cerdà, 89’), Xumetra (Forgas, 60’) i Busquets.GOLS:1-0 (87’) Becerra.ÀRBITRE:Martínez Campillos.T.G.:Urri (33’), Roger Martínez (38’), Bigas (48’), Recasens (55’), Terma (63’), Mangada (70’), Uri Ayala (77’) i Venteo (90’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al camp principal de la ciutat esportiva Dani Jarque.

L’Olot va tancar una pretemporada d’èxit pel que fa a resultats i també pel joc mostrat per l’equip, però en el primer examen seriós, en la primera jornada de lliga, els de Manix Mandiola van perdre per la mínima per culpa d’una diana amb la testa de Becerra en la sortida d’un córner ja en el minut 87.

La primera part va ser igualada i molt disputada. L’Olot va mostrar-se sòlid i intens en la missió d’allunyar el rival de la seva àrea i ho va aconseguir tot i que Batalla va intervenir a xut d’Antoniu (7’). La resposta olotina va ser tímida i només Busquets i Callís, que no va arribar a rematar davant Venteo (22’), van inquietar l’entramat defensiu blanc-i-blau.

En la segona meitat el joc dels dos equips es va obrir més tot i que la intensitat es va anar reduint pel cansament. En el 57’, Eloi va executar una falta amb destresa i rapidesa veient el desmarcatge de Bigas a l’espai. El carriler de Peralada va fer un control exquisit i va encarar Venteo, però va rematar als núvols després d’una càrrega dubtosa d’un defensor que el va desestabilitzar.

Poc després, en el 61’, una centrada d’Eloi des de la dreta va rebotar en un rival espanyolista i ja des de dins de l’àrea, Terma va provar una volea brutal que Venteo va aconseguir rebutjar a córner amb la punta dels dits. Després del córner, l’Espanyol B va muntar una contra que va acabar amb Kenneth davant Batalla, però el xut del carriler va topar al travesser després de tocar en el de Balaguer, decisiu, com ho va ser en el 84’ en una doble intervenció de mèrit davant de Nabil i en el refús davant de Becerra, fent-se gran.

El porter, que s’erigia en heroi, no va poder evitar la derrota dels garrotxins en el 87’, quan un córner servit per Roger Martínez el va rematar amb el cap Becerra, que va fer inútil l’estirada de Batalla i va deixar amb un pam de nas tota l’expedició.

ELS VESTIDORS

És una pena que ens hagin marcat en el tram final; ha estat un cop molt dur però m’ha agradat el rol i el treball que han assumit els jugadors
Hem jugat contra un rival de molt nivell i dubto que ens en trobem gaires més així en tota la lliga
Manix Mandiola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)