1a divisió

Un altre cop Vinicius

1a divisió. El brasiler, que ha marcat en els darrers cinc partits, desencalla el Real Madrid, que guanya i es manté líder

Real Madrid 4 Mallorca 1

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez (Carvajal, 71’), Rüdiger, Alaba, Mendy (Nacho, 59’), Kroos, Fede Valverde, Dani Ceballos (Camavinga, 68’), Rodrygo, Vinícius i Hazard (Modric, 59’).MALLORCA:Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raíllo, Nastasic, Costa; Galarreta (Grenier, 59’), Battaglia (Baba, 52’), Dani Rodríguez (Sánchez, 59’); Lee Kang In (Abdon Prats, 78’) i Muriqi (Lago Junior, 78’).GOLS:0-1 (35’) Muriqi. 1-1 (45’) Valverde. 2-1 (72’) Vinicius. 3-1 (89’) Rodrygo. 4-1 (93’) Rüdiger.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez (andalús).T.G:als locals Mendy, Valverde i Alaba; als visitants Nastasic, Raíllo, Valjent i Sánchez.

El Real Madrid continua intractable. I també Vinicius, que s’ha destapat definitivament com a golejador. El futbolista, de 22 anys, ha aconseguit deixar enrere aquella versió erràtica, accelerada de cara a porteria, en què li sobraven tocs i li faltava pausa i encert en la decisió. El curs passat ja va progressar en aquest aspecte i el va acabar amb 22 gols en totes les competicions, i aquesta temporada es manté en el mateix camí i ja n’ha fet cinc, tots en els darrers cinc enfrontaments. Ahir, sense el lesionat Karim Benzema, en la golejada (4-1) del conjunt madridista contra el Mallorca, doncs, va tornar a marcar, el 2-1, per desencallar un matx que s’havia complicat al líder, malgrat el resultat final. I és que el conjunt balear es va avançar amb gol de Muriqi (35’) i el Madrid es va veure contra les cordes fins que Valverde (45’), just abans del descans, va empatar amb un autèntic golàs. Va ser ben entrada la segona part que va emergir Vinicius (72’) per capgirar el resultat i, ja al final, Rodrygo (89’) i Rudiger (93’) van completar el pòquer blanc. El grup entrenat per Carlo Ancelotti no ha cedit encara punts, n’ha aconseguit 15 de 15, i es manté primer, a dos del Barça.

Asensio s’enfada

Marco Asensio sols ha jugat 8 minuts aquesta campanya i ahir, després d’escalfar-se una estona i saber que no entraria, es va enfurismar, va llançar la granota d’escalfament a terra i va xutar una ampolla quan va arribar a la banqueta. “S’ha enfadat i hi estic d’acord. En aquest tram és el jugador més afectat de la plantilla. És molt important per a nosaltres i el tinc en compte”, va dir Ancelotti.