1a divisió

Oblak sí, Benzema no

1a divisió. El Real Madrid, de nou sense Karim, visita el Metropolitano amb l’obligació de guanyar després del triomf del Barça; dels últims dotze derbis, l’Atlético n’ha guanyat un

Atlético de Madrid Real Madrid

ATLÉTICO:Oblak, Llorente, Witsel, Felipe, Reinildo, Saúl, De Paul, Kondogbia, Koke, João Félix i Morata.REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Rüdiger, Alaba, Mendy, Tchouaméni, Kroos, Modric, Fede Valverde, Vinícius i Rodrygo.ÀRBITRE:Munuera Montero (col·legi andalús).ESTADI:Metropolitano.HORA:21 h (MovistarLaLiga).

Nit de derbi avui a Madrid. Futbol i ball, almenys en la prèvia. El partit entre l’Atlético i el Real Madrid arriba amb les revolucions altes. Música de samba de fons. La polèmica Vinícius-Koke ha escalfat el derbi. Les declaracions del capità de l’Atlético en què va assegurar que el brasiler del Real Madrid tindria problemes al Metropolitano si celebrés un gol amb un dels seus habituals balls, han aixecat polseguera. Fins i tot Vinícius es va veure obligat a emetre un comunicat oficial demanant respecte i recordant que ballar després d’un gol ho han fet Ronaldinho, Neymar, Paquetá, Griezmann, João Félix o Matheus Cunha. També el Real Madrid va emetre un comunicat condemnant la violència en el futbol i tots aquells que la instigaven, en clara referència a Koke. Declaracions i comunicats amunt i avall com a prèvia d’un derbi que el Real Madrid està obligat a guanyar si vol recuperar el lideratge després de la golejada del Barça ahir contra l’Elx.

El Real Madrid ho ha guanyat tot fins ara en la lliga i en la Champions i arriba al partit amb cinc punts d’avantatge respecte a un Atlético que recupera Oblak després de dos partits de baixa. Es perdrà el derbi Karim Benzema –també Lucas Vázquez–, però l’equip d’Ancelotti està sobrevivint a la baixa del francès gràcies a la inspiració de Vinícius i Fede Valverde. Savic, Giménez, Lemar i Reguilón també són baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)