Més futbol

Quinze jugadores renuncien a la selecció espanyola

La federació espanyola de futbol ha informat que aquest matí ha rebut quinze correus electrònics de quinze jugadores de la selecció absoluta en què expliquen que renuncien al combinat espanyol. Aquestes futbolistes asseguren que la situació actual dins la selecció, amb Jorge Vilda al capdavant de l’equip, afecta “de forma important el seu estat emocional i la seva salut” i que, mentre la situació no es reverteixi, no volen tornar a jugar amb l’absoluta.

La federació afirma que no prendrà cap mesura en l’àmbit esportiu perquè no admet cap mena de pressió per part de les futbolistes, ja que aquestes decisions no entren dins la seva competència. L’entitat presidida per Luis Rubiales diu que “no permetrà que les jugadores qüestionin la continuïtat del seleccionador i el seu cos tècnic”. D’altra banda, explica que no se sancionarà ni inhabilitarà les quinze jugadores, sinó que simplement no seran convocades.

Tot plegat arriba poques setmanes després que es publiquessin unes informacions en què es detallava que algunes de les jugadores estaven descontentes amb Jorge Vilda i que havien demanat la seva destitució. El seleccionador té contracte fins al 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)