Més futbol

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Jandro i tot l'equip han fet un gran partit»

«El Girona ha tingut set ocasions i ha fet un gran esforç contra un rival que ens ha exigit molt»
«Hem decantat la balança a pilota parada quan ells atacaven amb 2-2. Som forts en això»

EL debut


A PILOTA PARADA


Raül Agné va començar de manera impecable la segona etapa a la banqueta del Girona. Quinze mesos després del 0-2 contra el Xerez, el seu anterior partit a Montilivi, el tècnic de Mequinensa va saludar els periodistes a l'entrada de la sala de premsa i va analitzar el 4-2 contra el Tenerife. A Agné se'l va veure més tranquil que satisfet. I va valorar l'actuació de tots els jugadors, no només de Jandro. «Un gran partit de Jandro? Destacaria el gran partit de Jandro i el de tot l'equip», va dir. «El Girona ha fet un gran esforç contra un rival que ens ha exigit molt; si no ho recordo malament, hem tingut set ocasions (ells també n'han tingut) i fases de bon joc», hi va afegir.

L'exentrenador del Recreativo va reconèixer que les accions a pilota parada havien estat determinants. El Girona en va treure profit i l'1-0 de Jandro i el decisiu 3-2 de Kiko Ratón van arribar gràcies a un córner servit per Chechu. «Quan ells estaven atacant, amb 2-2, sabíem que a pilota parada som forts, i hem decantat la balança», va dir. També va bromejar sobre el fet que les accions d'estratègia són una de les virtuts del Girona: «En tenim d'altres.»

Agné, que va contribuir a l'ascens del Girona a segona A el 2008, va admetre que, amb el 2-2, l'equip ho havia passat malament, cosa que ja sabia, per la qualitat del rival, un exequip de primera. «Sabíem que arribàvem limitats, però amb condicions per competir», va dir satisfet. Hi va afegir que marcar quatre gols al Tenerife no és fàcil i que només queden «47 o 48 punts» per salvar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)