Europa League

La Real, el Betis i el Vila-real superen la fase de grups amb honors

Europa League i Conference League.

El Betis continua fort en l’Europa League i avui ha segellat la seva classificació després d’empatar 1-1 contra la Roma de José Mourinho al Benito Villamarín. El Betis ajorna de nou el rècord de Mou –ja va passar fa una setmana a l’Olímpic de Roma–, que aspira a ser el tècnic amb més número de victòries en competicions europees. Actualment està empatat amb Ferguson i el rècord en solitari se li continua resistint. Canales ha marcat pel Betis i Belotti ho ha fet pels italians. Si l’equip de Pellegrini suma un punt en la pròxima visita a Bulgària acabarà primer del grup C i accedirà als vuitens de final de forma directa, cosa que ha aconseguit ja el Vila-real a la Conference League després de sumar 12 punts de 12 possibles. Avui ha superat l’Àustria de Viena per 0-1 amb un gol de Jackson en el 87’ després d’una gran passada d’esperó de Morales. La seva victòria, combinada amb el fet que el Lech Poznan no ha guanyat a Israel fa que el Vila-real passi directament a vuitens i s’estalviï una ronda.

També la Real Sociedad ha completat el 12 de 12 com el Vila-real, però en el seu cas a l’Europa League, en el grup E, el mateix que el d’un Manchester United que va gunayar 1-0 a Old Trafford contra l’Omonia Nicòsia amb un gol en el temps afegit i fa que la Real encara no sigui matemàticament primera de grup. Com el Betis, la Real, això sí, supera la fase de grups amb honors. Els d’Imanol han guanyat aquesta nit 3-0 contra el Sheriff Tiraspol, que s’ha quedat amb inferioritat numèrica en el minut 33 per l’expulsió de Zohouri. Els gols de la Real han estat obra de Sorloth, Diego Rico i Robert Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)