Més futbol

Un penal inexistent castiga el Llevant les Planes (0-1)

El Llevant les Planes s’ha acomiadat de la copa en la segona eliminatòria de la competició. L’equip de Ferran Cabello ha caigut per la mínima davant del Granada per culpa d’un penal polèmic (0-1).

Els aficionats que han assistit al Municipal Les Planes no han vist ocasions clares en el primer temps. L’oportunitat més destacada ha estat un remat de cap de Gantxegi que ha sortit fora per poc (39’).

Les coses han canviat en la segona meitat, quan el Granada ha pitjat l’accelerador. El conjunt andalús, entrenat pel català Roger Lamesa, ha assetjat la porteria de Maria Pi, sobretot a través de Laura Pérez. Ella ha engaltat una volea que ha sortit per sobre el travesser (53’), ha posat a prova la portera local (67’) i ha estavellat una pilota al pal (68’). Prèviament, Pi ha tret una mà miraculosa a xut de Noe. Han estat els minuts més complicats per al Llevant, que ha estat castigat amb un penal inexistent. La col·legiada ha assenyalat mans de Pilar Garrote dins l’àrea, quan la jugadora local ha controlat amb el pit. Naima no ha desaprofitat el llançament i ha fet el 0-1. El Llevant ho ha intentat i Mari Paz ha fregat el gol a deu minuts pel final, però la més clara l’ha tingut Pilar Garrote en el temps afegit amb un xut als núvols davant la porteria.

El Llevant les Planes queda eliminat i el Granada accedeix a la pròxima ronda.