2a divisió FEF

Mandiola dirigirà l’equip a Lleida

2a divisió FEF. L’Olot obre un període de reflexió sobre la continuïtat del basc que no va lligat al pròxim resultat

Les hores de Manix a l’Olot podrien acabar sent dies. El club de la Garrotxa ha obert un període de reflexió en el qual decidirà si fa fora o no el tècnic basc, que s’asseurà a la banqueta olotina dissabte al Camp d’Esports per jugar contra el Lleida Esportiu (a les 19 h). De fet, la continuïtat de l’entrenador no va lligada al resultat que aconsegueixi l’equip contra els de la Terra Ferma, i és que, si l’Olot considera que la relació del tècnic amb la plantilla i les seves metodologies no donen ni donaran resultats immediats, el futur del d’Eibar al club serà efímer passi el que passi.

El moviment que plantegen els garrotxins sembla fet per guanyar temps a l’hora de tenir ben lligada la rescissió i, el més important, un substitut de garanties que s’adapti al perfil específic de l’entitat i de la plantilla que li tocarà dirigir fins que acabi la campanya amb l’objectiu únic de salvar la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)