Més futbol

Un diumenge de preludi del derbi

Lliga F. El Barça i el Llevant les Planes afronten una nova jornada just abans de trobar-se dijous en el duel català

La vaga d’àrbitres va deixar pendent el derbi de la Lliga F entre el Barça i el Llevant les Planes. Dijous (21 h) és el dia esperat i marcat al calendari, però tots dos encara tenen un últim obstacle al davant.

Les blaugrana volen continuar comptant els partits per victòries. Un cop fets els deures en la Champions, toca centrar-se en la lliga. Queden tres partits abans de l’aturada de seleccions i el Barça vol arribar-hi com a líder invicte i indiscutible. Per fer-ho, ha de desfer-se del Llevant, el Llevant les Planes i el Real Madrid. Avui (12 h, DAZN), primer dels tres exàmens per a l’equip de Jonatan Giráldez. El conjunt granota visita el Johan Cruyff com un dels candidats a lluitar per una plaça europea. Un partit atractiu i “difícil”, tal com va assegurar Giráldez en la roda de premsa prèvia. Serà el primer enfrontament sense Graham Hansen, gran absent en la convocatòria després de confirmar-se la seva lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta. Qui s’acosti avui al Johan Cruyff podria veure, per fi, el debut de Salma Paralluelo. L’aragonesa no va tenir minuts a Malmö i s’espera que avui pugui fer la seva estrena amb la samarreta blaugrana un cop superades les molèsties que l’han tingut fora de combat fins ara.

Fortes a casa

Per la seva banda, el Llevant les Planes confia a allargar la bona dinàmica de resultats. L’equip de Ferran Cabello només ha perdut un partit, en la jornada 3 a camp del Madrid CFF. Des de llavors, una victòria i dos empats. El conjunt de Sant Joan Despí vol fer-se fort al seu estadi. Allà, les catalanes van derrotar l’Alhama i van aconseguir esgarrapar un empat molt valuós contra el Llevant. Avui (12 h, DAZN) visita les Planes l’Sporting de Huelva, finalista de la copa i que fins ara ha sumat quatre punts de 15 possibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)