2a divisió FEF

L’Olot agafa aire amb una victòria soferta al camp del Lleida (0-1)

Un gol d’Urri de penal en el minut 82’ dona el triomf als de Manix Mandiola

L’Olot ha aconseguit aquesta tarda una victòria al camp del Lleida que dona oxigen als de Manix Mandiola, que si bé no han millorat les sensacions han aconseguit sumar tres punts que no treuen l’equip de la zona de descens, però sí que l’acosten a les posicions de permanència. Un gol d’Urri, de penal i en el tram final (82’), ha acabat sent decisiu en un partit en què l’Olot ha patit de valent durant molts minuts de la segona part en què el Lleida ha fet mèrits suficients per avançar-se en el marcador.

L’Olot ha arrencat el partit amb l’objectiu clar de prioritzar la solidesa defensiva i esperant el seu moment per fer un pas endavant. Ara bé, ha faltat poc que el guió se li ensorrés només de començar perquè en el minut 8’ Albert Batalla ha hagut d’aturar amb la cara el xut de David López, que s’havia quedat sol davant seu. Ha estat el primer i únic gran ensurt dels olotins en una primera part en què pràcticament no hi ha hagut ocasions, més enllà d’un parell d’arribades tímides de l’Olot protagonitzades per Guillem Terma i Urri, que tampoc han acabat d’intimidar la porteria de Ramon Vila.

En la segona part el Lleida ha fet un pas endavant i ha posat en molts problemes a l’Olot, que durant un bon grapat de minuts ha estat jugant amb foc. Primer Batalla ha hagut d’intervenir en dues ocasions de Danilo i Chuli. Després ha estat el travesser qui ha evitat el gol de Chuli quan Batalla ja estava venut (66’) i després els olotins han tingut sort que quan el Lleida ha trobat porteria ho ha fet en posició de fora de joc i l’àrbitre l’ha anul·lat (68’). Quan pitjor estava l’Olot, però, els de Manix Mandiola han aconseguir reaccionar. Primer ha estat Manel Busquets qui, en una jugada individual, ha fregat el gol però el seu xut s’ha estavellat al pal (73’) i en l’acció següent Uri Ayala ha rematat de cap un córner desviat per ben poc. Poc després ha arribat la jugada clau del partit, quan Manel Busquets ha provocat un penal que Urri s’ha encarregat de transformar en el 0-1 (82’). En els minuts finals l’Olot ha hagut de tornar a patir, perquè el Lleida ha tingut un parell d’ocasions clares, però els de Manix Mandiola han aconseguit amarrar un triomf que dona oxigen als olotins.