2a divisió FEF

Un novembre crucial

2a divisió FEF. L’Olot encara quatre partits seguits al municipal –dos de lliga, un de copa i un de copa Catalunya– que el poden catapultar

L’Olot afronta un mes de novembre clau que li pot fer oblidar d’una vegada per totes el pèssim inici de lliga. L’equip encara dirigit per Manix Mandiola disputarà quatre partits consecutius al municipal, el primer de lliga contra l’Atlètic Saguntí (diumenge 6 de novembre), en la copa del Rei contra el Llevant (dissabte 12), davant l’Andorra en les semifinals de la copa Catalunya absoluta (dimecres 16) i, de nou en la lliga, contra el Deportivo Aragó (el 20).

En la competició que més interessa, la lliga, els de la Garrotxa s’enfronten al Saguntí, l’onzè classificat, només amb tres punts més que ells, i al Deportivo Aragó, catorzè amb un punt més i també en descens. Sumar entre tants partits serà clau, i és que els olotins tanquen un novembre crucial per als seus interessos visitant l’actual penúltim classificat, l’Alzira, el 27.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)