Champions

El Benfica envia el PSG al bombo 2

El Benfica l’ha fet grossa. El conjunt dirigit per Roger Schmidt que encara no ha perdut aquesta temporada amb 19 victòries i 3 empats en 22 partits ha golejat (1-6) el Maccabi Haifa i ha deixat en res el triomf (1-2) del PSG al feu de la Juve. I és que aquests resultats han provocat que lusitans i parisencs acabéssin la fase de grups empatats a punts i amb la mateixa diferència de gols, i el criteri per desfer l’empat en la classifiació és després la quantitat més gran de dianes a fora, favorable als portuguesos. El gol que ho ha capgirat tot ha arribat en el minut 92, obra de Joao Mario. En aquest mateix grup (H), la Juventus queda tercera i va a la Europa League.

El Milan, classificat

En el grup E, el Milan s’ha garantit l’accés als vuitens després de guanyar (4-0) al Salzburg. Acompanyarà al Chelsea, el líder, que s’ha imposat al Zagreb (2-1). El Salzburg és qui va al’Europa League.

El City derrota el Sevilla

Al grup G no hi havia res en joc. City, primer; Dortmund, segon i Sevilla, tercer. El duel més atractiu era el que ha enfrontat als de Pep Guardiola amb els de Sampaoli, amb triomf citizen (3-1). El Manchester City, que ha marxat al descans amb un 0-1 en contra després del gol de Rafa Mir, ha despertat a la segona meitat i ha capgirat el marcador amb un 3-1 contra el Sevilla, que ha competit bé al primer període però que no ha pogut aguantar en el segon.