Copa

Retorn festiu amb homenatge a Mané

Copa. El Lleida Esportiu busca donar la sorpresa per recuperar el somriure perdut

Lleida Esportiu Alavés

LLEIDA ESPORTIU:Iñaki Álvarez, Nani, Arnau, Figueras, Toni Vicente, Mettler, Chuli, Óscar Rubio, David López, Goncharuk i Javi Comeras.ALAVÉS:Owono, Tenaglia, Abqar, Maras, Rubén Duarte, Benavídez, Toni Moya, Jason, Jon Guridi, Luis Rioja i Miguel de la Fuente.HORA:18 h.ÀRBITRE:Guzmán Mansilla.ESTADI:Camp d’Esports de Lleida.

En onze anys de vida, els lleidatans només han estat absents de la copa una temporada, però justament va ser la passada, i a la capital del Segre hi ha ganes de celebrar que estan de tornada. Per això el conjunt blau ha preparat una jornada festiva per als aficionats amb una fan zone plena d’activitats.

Això ha de servir per fer pinya i empènyer l’equip de Pedro Martí a aconseguir una victòria que faci esborrar un inici de curs complicat. No serà fàcil, ja que els bascos estan en una dinàmica molt positiva i són líders de segona divisió. Abans, José Manuel Esnal, Mané, referent de tots dos clubs, rebrà un homenatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)