Greu pas enrere del Girona B contra el Badalona (0-3)

Greu ensopegada del Girona B a Riudarenes, on el Badalona, que hi arribava com a penúltim classificat, ha aconseguit una victòria contundent (0-3).

El filial, amb futbolistes com Artero, Ureña i Joel Roca a l’onze, ha estat molt espès. Un gol de Salcedo (24’) ha començat a complicar les coses per al conjunt d’Àxel Vizuete, que ha rebut una garrotada severa just abans del descans, amb el 0-2, obra de Peña (42’).

Els gironins haurien pogut entrar en la lluita pel partit poc després del descans, però el porter Froi Leal ha evitat l’1-2 de Moha (47’). Els badalonins han arrodonit la feina amb el 0-3, de Marc Anglès (72’).